november 10, 2018

NORNA-SALHUS SUKSESS I LEIKVANGHALLEN

Norna-Salhus

Torsdag holdt Barne og ungdomsutvalget sin årlige fest for de unge med stor suksess i Salhushallen. Suksessen ble fulgt opp med en flott dag i Leikvanghallen.

Det startet med møte for de som fyller 15 i 2019 og eldre. Rundt 50 aktive og trenere var til stede.

* Idrettslege Ove Austgulen fra Volvat holdt et meget godt foredrag om idrettsskader, hvorfor de oppstår, hvordan de behandles, og hvordan de kan forebygges.

* Der etter var det info. fra klubben v/daglig leder Tom Jensen.

* Så var det premieutdeling til de eldste og voksne utøverne som ikke var på BU-festen torsdag, v/sportssjef Jonathan V. Byrkjenes. Dr. Steens Pokal som har vært utdelt siden 1955 gikk i år til Håvard Haukenes for hans 4. plass i kappgang under EM i Berlin.

* Etter møte var det trening i Leikvanghallen for rundt 80 aktive. Elleve trenere var aksjon.

* Og som vanlig ble det hele avsluttet med lunch.

Flere av våre aller beste var med, og Ezinne Okparaebo og Oda Utsi Onstad hadde tatt turen over. Sven Martin Skagestad og Salumu Kashafali var også med som trenere denne gang. Hyggelig at Jan Herman Hordvik også hadde tatt turen, og bisto sterkt i hekketreningen for de yngre.

For egen del fikk jeg snakket med mang, og hadde gode samtaler med en del av det suksessfulle triatlonfolket – Geir og Mikal Iden, og Vetle Bergsvik Thorn. Norna Salhus og Åsane Sykkelklubb har i mange år hatt et glimrende samarbeid. Så får vi se om det ikke blir tid til noen baneløp innbakt i et knallhardt trenings og konkurranseopplegg. Testresultater viser at Gustav Iden spesielt, men også Vetle løper meget fort på langdistansene.

Jo det ble både hyggelig og utbytterikt i Leikvanghallen lørdag.

Kjell M. Ebbesvik.

 

 

 

 


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse