desember 12, 2018

Fremgangen fortsetter for guttene og jentene i kretsserien

Norna-Salhus

For femte året på rad gikk jentene våre hen og vant eliteserien. Denne gangen endte vi opp med fine 49 151 poeng, og var over 1400 poeng foran Fana, som oppnådde 47 661 poeng. Bergens Turnforening endte på tredjeplass med 47 300 poeng. 2.laget til jentene som også var i eliteserien, oppnådde meget respektable 43 449 poeng. Normalt sett ville en slik poengsum vært mer enn godt nok til å forsvare plassen i eliteserien, men i år endte det med 7.plass og nedrykk til 1.divisjon. 3.laget til jentene ble nr.2 i 2.divisjon, og rykket dermed opp til 1.divsjon. Meget flotte resultater av alle våre talentfulle jenter altså. 


Guttene fortsetter den fine fremgangen, og selv om vi også denne gangen måtte se oss slått av Gneist og Fana, så er vi nærmere nå enn på mange år. Gneist vant gutteserien med 58 840p, Fana var tett på med 57 763p mens Norna-Salhus endte opp med 56 891 poeng. 2.laget til guttene vant 2.divisjon, mens 3.laget vant 3.divisjon. Totalt sett fine resultater av våre fremadstormende gutter. 


2019 blir et spennende år. Klarer jentene å vinne eliteserien for 6.året på rad, og vil  2.laget klare å rykke opp til den gjeveste divisjonen? Og hva med 3.laget vårt? Klarer de å overleve i 1.divisjon? Hva med guttene? Klarer elitelaget å tukte Gneist og Fana? 2. og 3.laget har vunnet i de laveste divisjonene i flere år. Vil det stoppe opp neste år, eller vil fremgangen fortsette?

Frode Bergheim


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse