desember 12, 2018

Har du husket å stemme på Kjell Magne?

Norna-Salhus

Tekst: Åsmund Aas Andersson

For andre året på rad er en person fra Norna Salhus blant de nominerte til årets åsabu. I fjor stakk Leif Hitland, mangeårig trener i klubben, av med seieren. I år det Kjell Magne, «Mr Norna Salhus», som kan pryde seg med den gjeve tittelen. Han er da avhengig av DIN stemme. 

Kjell Magne har mer enn 50 år bak seg i Norna Salhus, og er mannen bak arrangementer Framolekene, Nornalekene, Åsane Løpskarusell og Trond Mohn Games. En leder med rause og gode holdninger, og med et brennende engasjement for barn, unge, bredde og topp. Kjell er også opptatt av at Åsane skal være en bydel med et bredt aktivitetstilbud for barn og unge. 

Du kan stemme på Kjell ved å sende e-post til nina@aasanetidende.no og merke med fullt navn og adresse. Stemme kan også avlegges ved å sende Åsane Tidende en melding på Facebook og merke med fullt navn og adresse. 


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse