august 5, 2019

12 NM-medaljer til Norna-Salhus

Jonathan V. Byrkjenes

Hovedmesterskapet ble et godt mesterskap for Norna-Salhus. Vi tok søndag 4 nye medaljer som samlet gir et medaljedryss på 12 medaljer hvorav: 5 gull – 3 sølv og 4 bronsemedaljer. Vi blir med det nest beste klubb kun slått av IK Tjalve. Vi må tilbake til NM i Askim 2007 for å finne forrige gang vi tok tilsvarende eller flere medaljer.

Klikk her for fullstendig medaljestatistikk NM 2019

Oda Utsi Onstad

Oda Utsi Onstad med sine 2 gullmedaljer.
– Oda deltok søndag i tresteg hvor hun for andre gang i løpet av helgen tok en klar seier. Tresteg vant hun med flott resultat 13.57m som er fattige 10 cm bak hennes personlige rekord. Oda viser at hun er stabil på lengre lengder og allerede kommende helg skal Oda i aksjon når hun representerer Norge i lengde og tresteg under European Team Championships som blir arrangert i Sandnes 9.-11.august.

– Oda svever inn til gull i tresteg. Foto: Sofie Olsholt

Mona Ekroll Jaidi

Mona Ekroll Jaidi med sine medaljer. Foto: Jonathan V. Byrkjenes
– Mona deltok søndag i diskos hvor hun var regjerende mester etter NM i Byrkjelo. I går ble det 48.89 fattige 44 cm bak gullvinner Elisabeth Thon Rosvold fra Asker. Mona er her avbildet med sine to medaljer: sølv i diskos og gull i kule. Mona skal kommende helg representere Norge i kule under European Team Championships som blir arrangert i Sandnes 9.-11.august.

Martine K. Hjørnevik

Fra v: Ida Eikeng, Isabelle Pedersen og Martine K. Hjørnevik. Foto: Tom Jensen
– Martine deltok søndag på 100m hekk. I forsøksheatet ble det 2.plass med tiden 13.91/-1.6. I finalen løp Martine inn til en flott 3.plass med tiden 13.68 /+1.2. Martine låg svært godt ann under søndagens finale men ble forstyrret etter at hun tok borti den siste hekken.

Sven Martin Skagestad:

Fra v: Michal Rozporski, Marcus Thomsen og Sven Martin Skagestad. Foto: Tom Jensen
– Sven Martin som primært er diskoskaster deltar også i kule hvor han søndag tok en flott 3.plass med resultatet 17.86m som ikke er langt bak hans personlig rekord 18.21m.

Salum Kashafali:

Her ser vi Salum med Ezinne Okparaebo. Foto: Tom Jensen.
– Salum deltok søndag på 200m finale hvor han åpnet forrykende og ledet ut av svingen. Det ble tilslutt en 8.plass med tiden 22.17 men Salum har likevel levert en strålende helg med seier på 100m fredag som best. Salum skal i aksjon kommende helg under European Team Championships som blir arrangert i Sandnes.

Mari Sellevåg Aarø:

Arkivfoto Mari Sellevåg Aarø. Foto: Oddvar Mork. 
– Mari deltok i tresteg hvor hun hoppet pene 12.35m/-0.1 som gav en fin 4.plass. Resultatet er ikke langt bak hennes årsbeste som er 12.58m.

Julie Marie Bressand:

Arkivfoto: Julie M. Bressand
– Julie deltok i tresteg hvor hun hoppet til flott ny personlig rekord 11.81m/+1.0 som holdt til 6.plass.

Kristoffer O. Hjelmeland:

– Kristoffer deltok på 10 000m hvor han løp inn til 31:51.52 som er like bak personlig rekord 31:49.70. Kristoffer var mesterskapsdebutant.

Andrea Thorsheim:
– Andrea deltok på 100m hekk hvor hun i forsøksheatet løp inn til tiden 15.26/-1.8 som ikke holdt til finaleplass.

Elise Martinsen Nedberg:

Elise Nedberg i tresteg konkurransen. Foto: Sofie Olsholt
– Elise deltok også i tresteg hvor hun hoppet 11.20m/+1.1 som holdt til 9.plass.

Gardar J. Fridriksson:
– Gardar var regjerende mester i spyd men fikk det ikke til å stemme da han i spydkonkurransen fikk et gyldig kast som ble målt til 58.54m som holdt til 7.plass.

Avsluttningsvis vil vi takke arrangøren for et godt gjennomført mesterskap. Vi retter også en takk til vårt reisende støtteapparat med ledere/trenere: Robert Ingvaldsen, Jan Hermann Hordvik, Tor Haugland, Einar Kristian Tveitå, Jonathan V. Byrkjenes, Tom Jensen, Anette Frøyset og fysioterapeut Sofie Olsholt.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse