august 13, 2019

Norge med tredjeplass under lag-EM

Jonathan V. Byrkjenes

Norge tok totalt 269 poeng som gav tredjeplass under Team Championships 1st league som ble arrangert i Sandnes. Portugal tok en ganske klar seier med 302 poeng, mens Hviterussland ble nummer to med 281 poeng.

Av klubbens utøvere deltok Mona Ekroll Jaidi, Oda Utsi Onstad, Ezinne Okparaebo og Salum Kashafali.

Mona Ekroll Jaidi:
– Mona deltok for første gang på lag-EM og regjerende Norgesmester i kule fikk opp resultatet 12.95m som gav 10.plass i tøff konkurranse.

Oda Utsi Onstad:
– Oda har reprentert Norge flere ganger tidligere og skulle i helgen delta i lengde og tresteg. Oda fikk to pene 6.plasser med 6.18m (+2.6 m/s) i lengde og 13.41 (+3.2 m/s)  i tresteg.

Ezinne Okparaebo:
– Ezinne har også mange representasjonsoppdrag for Norge tidligere og deltok denne gang på 100 meter og 4 x 100 meter. Fredag startet hun med forsøk på 100 meter hvor hun løp inn til tredjeplass i heat 1 med tiden 11.84 i svak motvind 0.7 m/s. Hun kvalifiserte seg til finalen hvor hun lørdag løp inn til 5.plass med tiden 11.86 i motvind 1.8 m/s. Stafettlaget kom ikke til mål etter kluss med veksling mellom tredje og fjerde etappe hvor Ezinne var ankerkvinne.

Salum Kashafali:
– Salum har også en rekke representasjonsoppdrag for Norge tidligere og deltok på 100 meter  og 4 x 100 meter. Fredag startet han med forsøk på 100 meter hvor han løp inn til femteplass i heat 2 med tiden 10.81 i motvind 1.3. Han kvalifiserte seg til finalen hvor han lørdag løp inn til 4.plass med tiden 10.80 i sterk motvind 2.6 m/s. Stafettlaget bestående av Christian Mensah, Even Meinseth, Matias hove Johansen og Salum Kashafali som ankermann løp inn ny norsk årsbeste 41.33 som gav 10.plass.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse