august 17, 2019

Sterke resultat under nordisk juniorlandskamp

Jonathan V. Byrkjenes

I helgen blir nordisk juniorlandskamp og mesterskap U20 arrangert i Kristiansand. Våre deltakende utøvere Martine K. Hjørnevik og Viljar H. Gjerde presterte sterkt med gull og bronse samt en personlig rekord.

– Begge deltok i dag individuelt med starttidspunkt kl. 13:30.

Martine K. Hjørnevik (f.01):
– Martine var først ut med sin 100 meter hekk hvor hun stormet inn til seier med vinnertid 13.93 i motvind 1.6 m/s. Martine vant foran Saara Keskitalo fra Finland som fikk tiden 13.99. Martine deltok også på stafett 4 x 100 meter hvor hun løp første etappe hvor Norge vant sølvmedalje med tiden 47.15. Laget bestod ellers av Hanne Arstein, Eline Serine Vik Johannessen og Henriette Jæger.

Viljar H. Gjerde (f.00):
– Viljar var bronsevinner fra NM og viste da lange ugyldige hopp. Denne gang under nordisk juniorlandskamp og mesterskap u20 stemte det bedre med planken. Det ble en rekke lange godkjente hopp. Best ble det i femte omgang da Viljar fikk opp et strålende hopp som ble målt til 15.10 m i godkjent vind +1.7 m/s som er en persforbedring med 21 cm samt første gang over «15 meters-barrieren». Viljar viste med sitt avsluttningshopp at han er stabil på lengre lengder, hoppet ble målt til 15.05m i identiske vindforhold +1.7 m/s. Resultatet gav Viljar bronsemedalje.


To fornøyde utøvere. Foto: Tor Haugland

Vi gratulerer Martine, Viljar og trener Tor Haugland med gode resultat.

Klikk her for resultater


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse