september 1, 2019

16 medaljer til Norna-Salhus på Lerøylekene!

Norna-Salhus

Norna-Salhus stilte med 9 utøvere under årets Lerøylekene, som gikk av stabelen på Haugesund Friidrettsstadion i helgen.

Det ble en jevn kamp mellom kretsene, og spesielt Hordaland og Rogaland lå lenge og kivet med hverandre. Hordaland dro etter hvert sakte men sikkert ifra, og vant til slutt med 289p, foran Rogaland med 253p, Sogn og Fjordane med 185p og Agder med 143p.

Våre utøvere gjorde en kjempeinnsats, og bidro sterkt til at Hordaland nok en gang kunne gå seirende ut av kretskampen. 2 gull, 9 sølv og 5 bronse endte Norna-Salhus opp med til slutt. En stor takk til alle våre aktive som representerte kretsen på en forbilledlig måte, både på og utenfor banen.

Tekst: Frode Bergheim


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse