oktober 29, 2019

Resultater fra seriestevne 26.oktober

Jonathan V. Byrkjenes

Lørdag 26.oktober arrangerte IL Norna-Salhus seriestevne på Leikvang stadion og i Leikvanghallen. Det ble arrangert kule, spyd og høyde uten tilløp for senior. Alle deltakere var fra Norna-Salhus.

Klikk her for resultater


Fra v: Sven Martin Skagestad og Kenneth Nilsen

Vår egen Sven Martin Skagestad (f.95) med 65.20m som personlig rekord i diskos deltok denne gang i spyd og høyde uten tilløp. Det ble sesongdebut i begge øvelser. I H.U.T hoppet han sterke 1.65m som er det neste beste resultatet på landsbasis i 2019. Sven Martin viste også gode forsøk på 1.68m. I spyd tok Sven Martin det nokså kontrollert hvor han gradvis økte på. Sven Martin fikk som lengst 63.82m, og det ligger utvilsomt mye uforløst potensial. I spyd fikk vi også hyggelig gjensyn med Kenneth Nilsen (f.73) som kastet langt i gutteklassene. Nå ble det pene 40.57m. I kule menn senior deltok nevnte Kenneth som vant med resultatet 8.95m. Elias Sanden Søvik (f.00) prøvde kule for første gang, og fikk med det personlig rekord 8.07m.

Sven Martin Skagestad forbereder seg til høyde uten tilløp. 

Det ble også arrangert stevne på Skansemyren i regi IL-FRI. Her deltok Anders Vik (f.03) fra vår samarbeidsklubb Fil AKS-77, nå i seniorklasse og representerte da Norna-Salhus. Best var diskos med 36.31m som sender han rett inn i topp-10 blant Hordalands beste noensinne (16-åringer). Det ble også 27.69m i slegge og pene 9.97m i kule.

Arkivfoto: Anders Vik

Vi gratulerer alle med pene resultat, og takker for innsatsen med gode bidrag til krets- og lagserien.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse