januar 27, 2020

Oda Utsi Onstad tildelt Dr. Steens pokal

Dr. Steens pokal er en vandrepokal som årlig fra 1955 har blitt delt ut av Norna-Salhus. Pokalen er oppsatt av tidligere lege i Salhus, Arvid Steen. I følge statuttene skulle pokalen tildeles personer for særlig fortjenstfull innsats, både administrativt og sportslig i idrettslaget. Etter hvert ble statuttene endret til å gjelde sportslige prestasjoner. Pokalen er den høyeste utmerkelsen man kan få i Norna-Salhus på bakgrunn av sportslige prestasjoner.

Arkivfoto: Oda Utsi Onstad 

For 2019 har Norna-Salhus tildelt Dr. Steens pokal til Oda Utsi Onstad (f.90) for hennes resultater. I NM innendørs vant Oda lengde med resultatet 6.27m, tresteg med resultatet 13.65m som også er norsk bestenotering og lengde uten tilløp med resultatet 2.99m som er norsk rekord.  Under hovedmesterskapet hoppet Oda 6.34m i lengde som gav gull og som også er klubbrekord. Oda vant også gull i tresteg med resultatet 13.56m, og hoppet senere i sesongen 13.69m som er klubbrekord og kretsrekord. Oda deltok også i lag-EM (first league) hvor hun tok to 6.plasser i lengde og tresteg.

Det er en rekke kjente navn som tidligere har fått tildelt Dr. Steens Pokal. Vi finner blant annet: Sigurd Njerve, Ketill Hanstveit, Kjersti Tysse Plätzer, Erik Tysse, Håvard Haukenes, Gisle Ellingsen, Sven Martin Skagestad m.fl.

Vi gratulerer Oda som vinner av Dr. Steens pokal 2019.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse