desember 19, 2020

Fredrik Gullachsen fikk tildelt utviklingsstipend

Norna-Salhus

Bergen kommune delte ut idrettsstipend i år også, men denne gangen digitalt på grunn av Korona covid-19. Til tross for at idrettsåret 2020 ikke har vært normalt har det allikevel blitt oppnådd mange sterke resultater i en rekke idretter. Vår egen utøver Fredrik Gullachsen ble hedret for sin gode sesong hvor han blant annet satte norsk aldersrekord i G17 på 400m med råsterke 47,58, tok en 4. plass i hoved-NM på Fana og endte som 7. beste løper i verden. I tillegg fikk også Vetle Bergsvik Thorn stipend for sin innsats på triatlon og 10.000m på bane hvor han løp på den knallgode tiden 29,47 bare 21 år gammel.

Vi gratulerer!

Se hele listen over de som fikk idrettsstipend.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse