februar 10, 2021

Resultater Nornamesterskapet

Jonathan V. Byrkjenes

IL Norna-Salhus arrangerer Nornamesterskapet 6.-7.februar i Leikvanghallen.

Klikk her for komplett resultatliste 6.-7.feb – Nornamesterskapet

Dag 2:
oppdateres

Dag 1:
Malin Støyva (f.94) fra Norna-Salhus hoppet til ny personlig rekord og kretsrekord med strålende resultat 1.80m i høyde. Vi fikk også hyggelig besøk av Hedvik Kallåk fra Tyrving IL og Madelen H. Sveinungsen fra Sørild FIK som begge hoppet årsbeste 1.74m og ble henholdsvis nr. 2 og nr. 3. Filip Bøe (f.00) fra Norna-Salhus gjorde sin klubbdebut på 60m hvor han vant med sterke 6.97 som er ny personlig rekord. IL Norna-Salhus gjennomførte også klubbtest i forkant hvor blant annet Emilie Kongshaug (f.07) deltok. I høyde ble det pene 1.56m i J14 som er godt over personlig rekord, og identisk med klubbaldersrekorden til Silje Hjelmaas. 

Malin Støyva 1.80m i høyde. 

Nyhetssak oppdateres. 


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse