mars 28, 2021

MEGET STERKE RESULTATER AV NORNA-SALHUS SINE KASTERE I USA

Kjell M. Ebbesvik

Våre USA studenter har vært i aksjon nylig, der Jon og Helene prestert meget sterke resultater. Meget gledelig at Mona nå er så bra at hun kan konkurrere litt igjen.

• Jon Nerdal perset til 69,03 i slegge, og ble med det nr. 3 i Texas Relays i Austin sist torsdag. Han er dermed nr.7 i Norge gjennom tidene. Lokalt er det kun hans bror Steffen som har lengre med 72,96. Det er også klubbrekorden i Norna-Salhus. Norna-Salhus har tre på topp på Kretsstistikken de beste gjennom alle tider.

• Helene Sofie Ingvaldsen satte også flott pers i slegge under et stevne i USA denne helgen. Hun ble nr.2 i sin konkurranse, og den nye persen er på 66,22. Det er 4. plass på Norges statistikken «de beste gjennom tidene.», og kun 13 cm bak nr.3. Vi tipper at Mona Holms klubbrekord på 67,80 satt i 2007 ryker i løpet av 2021. Slegge er, og har vært en sterk øvelse i Norna-Salhus. På kretsstatistikken de beste gjennom alle tider har vi 5 blant de 10 beste og 10 av de 20 beste.

• Mona Ekroll Jaidi er også tilbake etter operasjon og langt avbrekk i treningen. Hun sesongåpnet i USA med 13.81 i kule.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse