mai 12, 2021

Resultater fra Norna 1 – 11.mai

Jonathan V. Byrkjenes

IL Norna-Salhus arrangerte Norna 1 på Leikvang stadion tirsdag 11.mai. Det var strålende temperatur men noe varierende vindforhold. Vi endret løpsretning to ganger for å gi utøverne gode konkurranseforhold. Vi retter vi en stor takk til Hovding Fotball og og Hovding Friidrett for eksemplarisk tilrettelegging.

Guttene stormer ut på sin 600m. Foto: Hilde Gundersen 

Vi hadde mange utøvere i aksjon som leverte drøssevis med personlige rekorder. Men vi nevner fra egen klubb, Filip Bøe (f.00) som vant 100m og 300m i menn senior med tidene 10.87 (+0.7) og 34.79. Filip begynner virkelig å løpe seg varm i Norna-drakten. Om 10 dager er det NM i stafett. Vi gleder oss!

Klikk her for fullstendig resultatliste


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse