september 27, 2021

Marcus Thomsen klar for Norna-Salhus!

Norna-Salhus

Norges beste kulestøter Marcus Thomsen (f.98) har flyttet til Bergen og er klar for Norna-Salhus.

Marcus Thomsen og sportslig leder Jonathan Byrkjenes her på Åstveit idrettspark.

23 år gamle Marcus Thomsen har personlig rekord i kule så sterk som 21.09m og er Norges klart beste kulestøter. Marcus melder overgang fra IK Tjalve til IL Norna-Salhus og representerer oss fra 01.januar 2022. Marcus er også en del av elitelandslaget til Norges Friidrettsforbund og går mot tre internasjonale mesterskap i 2022 (VM innendørs, VM utendørs og EM utendørs). Marcus trener i Bergen og i Växsjö, Sverige med trener Vésteinn Hafsteinsson.

Vi ønsker Marcus hjertelig velkommen til IL Norna-Salhus.


STIKKORD


Andre innlegg som kan være av interesse