Dugnadskalender

Dugnader er viktig for klubbens økonomi. Dugnader bidrar blant annet til at vi kan fortsette å opprette holde et godt aktivitetstilbud for barn, ungdom og eliteutøvere ved fortsatt å holde medlemskontingenten så lav som mulig og ikke kreve noen treningsavgift. 

Åsane løpskarusell 2021, er et mosjonsløp som arrangeres flere ganger i løpet av året. Fire første halvdel og fire siste halvdel. Deltakerne kan velge å enten melde seg på hele løpskarusellen som gir billigere startkontingent eller melde seg på og betale hver gang. Vi trenger ca. 5-6 vakter und0 hvert løp og dugnadsjobben tar ca. 1,5 time. Kle deg etter været. 

Nornalekene er et innendørs friidrettsarrangement primært for barn og ungdom, men voksne kan også delta. Stevnet arrangeres inne på Leikvanghallen som er en rein friidrettshall. Her trenger vi mange til dugnadsjobben. Vi trenger vi hjelp til sekretariat, rigging, kiosksalg og kakebaking, dommere og funksjonærer ved øvelsene. 

Åsaneløpet 13.05.2021, er et mosjonsløp som har blitt arrangert i over 30 år. Deltakere får tilbud om å løpe halvmaraton (21,095km) eller 5 km. I tillegg arrangerer vi barneløp på 100m/ 600m samt en rekke andre aktiviteter. Vi skal sørge for en familiedag med fysisk aktivitet i sentrum. Her trenger vi mange til dugnadsjobben. Sekretariat, løypevakter, rigging, premieutdeling o.l.

Framolekene er kanskje landets tredje største friidrettsarrangement for barn, ungdom og voksne. Arrangementet går over 4 dager (kanskje 5 pga. Korona covid-19). Her trenger vi omtrent alle medlemmene til dugnadsjobben, både store og små. Sekretariat, premieutdeling, rigging, kiosksalg, funksjonærer og dommere ute ved øvelsene o.l. 

Navn*
Epost*
Telefon*
Navn på utøvere hvis foreldre stiller*
Velg ønsker for dugnader (alle må velge minst en dag under Norna- og Framolekene, Åsaneløpet og 1 ÅL)
Melding
0 of 350